............................
De Jumbo spaarkaarten kunnen ingeleverd worden op:
Woensdag t/m zondag. Voor openingstijden zie onze website.
Huisgemaakte uiensoep
met kaasstengel
Salade geitenkaas
met walnoot en honing
Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, rucola en oude kaas
Gebakken champignons
in roomsaus
Serranoham (+ €1,75)
met meloen
Gamba’s (+ €2,75)
gebakken in knoflookolie
======
Falafel
met saus van doperwten
Vega wrap
met vegetarische kip, groenten en brie
Kibbeling
gefrituurde vis met remouladesaus
Kippendijsaté
met satésaus en atjar van komkommer
"Een droomvangst" (+ €4)
vis van de dag, vraag aan de bediening wat de kok gevangen heeft
Varkenshaas (+ €4,25)
met champignonroomsaus
Biefstuk (+ €4,50)
met kruidenboter
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en warme groenten
======
Crème brûlée
met vanille-ijs
Citroentaartje
met Bastogne en compote van rood fruit
"De lekkerste" brownie
huisgemaakt met chocolademousse en vanille-ijs
Dessert-project (+ €1,50)
een maatschappelijk dessert dat samen met de cliënten van "JP van den Bent" en het keukenteam tot stand komt, deze extra euro besteden zij aan het project
Huisgemaakte uiensoep
met kaasstengel
Salade geitenkaas
met walnoot en honing
Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, rucola en oude kaas
Gebakken champignons
in roomsaus
Serranoham (+ €1,75)
met meloen
Gamba’s (+ €2,75)
gebakken in knoflookolie
======
Falafel
met saus van doperwten
Vega wrap
met vegetarische kip, groenten en brie
Kibbeling
gefrituurde vis met remouladesaus
Kippendijsaté
met satésaus en atjar van komkommer
"Een droomvangst" (+ €4)
vis van de dag, vraag aan de bediening wat de kok gevangen heeft
Varkenshaas (+ €4,25)
met champignonroomsaus
Biefstuk (+ €4,50)
met kruidenboter
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en warme groenten
======
Crème brûlée
met vanille-ijs
Citroentaartje
met Bastogne en compote van rood fruit
"De lekkerste" brownie
huisgemaakt met chocolademousse en vanille-ijs
Dessert-project (+ €1,50)
een maatschappelijk dessert dat samen met de cliënten van "JP van den Bent" en het keukenteam tot stand komt, deze extra euro besteden zij aan het project